Navigation
Johannes Nissen har sommerferie mellem den 10. juli og den 23. juli, hvor der henvises til sognepræst Stig Saxbjørn, Lunde præstegård tlf. 65 95 50 55.

Studiekreds om Martin Luther fortsætter torsdag d. 18/5 kl. 19.30- 21.00 i Kirkeskolen i Nr. Nærå. Vi læser ”De 95 teser”, der kan hentes på www.luther2017.dk eller kan fås ved henvendelse til Johannes Nissen. Nye deltagere er meget velkomne.

Tirsdag d. 30/5 kl. 19.30 er der filmaften i Kirkeskolen i Nr Nærå, hvor vi vil se Erik Ballings oscarnominerede Qivitoq, et drama fra Grønland fra 1956. Bagefter taler vi om filmen.

Torsdag d. 1/6 er der aftentur til Padesø kirke. Vi mødes ved kirken kl. 19.30, hvor sognepræst Mette Lise Bjerregård vil fortælle om kirken. Derefter drikker vi vores medbragte kaffe i konfirmandstuen i Hårslev præstegård. Tilmelding ikke nødvendig.

Søndag d. 25/6 kl. 10.30 er der friluftsgudstjeneste ved Uggerslev kirke. Gudstjenesten kommer til at foregå på græsplænen foran kirken. Nærmere oplysninger vil komme på hjemmesiden og i avisen.

Konfirmerede 2016: Nr. Nærå: Elisabeth Johanne Lysebjerg Nissen, Julie Degn, Dicte Hjorth Widenborg, Karoline Arndal Jensen og Jonas Fritsdal Hansen. Nr. Højrup: Niccie Balsby Uggerslev: Ellen Egeskov Nielsen, Johanne Kirstine Aatofte Rasmussen, Søren Hvorslev Sørensen og Matis Kirkefelt Hedemand
Pastoratets historie

Nr. Nærå-Bederslev-Uggerslev-Nr. Højrup pastorat blev dannet i 1996, hvor det gamle Nr. Nærå-Bederslev pastorat blev sammenlagt med Uggerslev og Nr. Højrup sogne, der ved den lejlighed blev adskilt fra Skamby sogn, som de havde været sammen med i 25 år.
Sammenlægningen skete på baggrund af anbefalingerne i en rapport udarbejdet af Nr. Nærå-Bederslevs daværende sognepræst Poul B. Nielsen, der analyserede de kirkelige forhold på Nordfyn.
Sognene havde faktisk hørt sammen på andre måder tidligere i historien. Fra reformationen til slutningen af 1700-tallet var Uggerslev og Bederslev ét pastorat og Nr. Nærå og Nr. Højrup hørte sammen.

Foredrag

Som led i Bogense provstis reformationsjubilæumsfejring vil der tirsdag d. 19/9 kl. 19.30 være foredrag i Nr. Højrup kirke om Luther ven og medarbejder Melanchthon.

Foredrag holdes af en af Danmarks største eksperter på reformationstiden: professor Martin Schwartz Lausten.

Høstgudstjeneste

Høstgudstjeneste i Uggerslev kirke!

Søndag d. 24. september kl. 10.30.

Sæt tid af til at spise en lille bid brød med de andre efter gudstjenesten.

Menighedsrådet er vært.

Høstgudstjeneste

Høstgudstjeneste i Nørre Højrup kirke!

Søndag d. 24. september kl. 14.00.

Ved gudstjenesten medvirker KFUM-spejdernes Nr. Højrup gruppe.

Efter gudstjenesten vil der være sandwich og noget at drikke, og vi vil i anledning af reformationsjubilæet plante et æbletræ på kirkegården.

Høstgudstjeneste

Høstgudstjeneste i Bederslev kirke!

Søndag d. 24. september kl. 19.00 i Bederslev kirke.

Efter gudstjenesten er der portvin og kransekage i våbenhuset.

Høstgudstjeneste

Høstgudstjeneste i Nr. Nærå kirke!

Søndag d. 1. oktoberkl. 19.00.

Ved gudstjenesten medvirker Motetkoret og violinist Hanne Askou. Efter gudstjenesten er der en bid brød og et glas Lutherøl i våbenhuset.

Begivenheder
<< September 2017 >>